2009.09.09.
Peugeot Fábián
A legújabb hazai spammer a Peugeot Fábián, annak is (a levélben található kép alapján) valószÃnűleg a budaörsi telephelye. De akárki meglássa, hogy értem a poént, Ãrtam is nekik egy válaszlevelet, miszerint kenjék a hajukra a meghÃvójukat, viszont ha már Ãgy szóba elegyedtünk, ajánlom figyelmükbe a pop3 proxy szolgáltatást.
A levél végén található ‘nyilvános adatbázisból’ blabla meg természetesen hazugság. Hacsak a web oldalak pásztázását, vagy a céges tudakozóból összegyűjtött domaineket nem tekintjük ilyennek.
Received: from newsletter-143.carusselgroup.com (newsletter-143.carusselgroup.com [79.172.202.143])
by xx.acts.hu (Postfix) with ESMTP id 4A2F217020
for xx@acts.hu; Wed, 9 Sep 2009 12:01:10 +0200 (CEST)
Received: from localhost (opel.carussel.com [195.70.36.239])
by newsletter-143.carusselgroup.com (Postfix) with ESMTP id 4131832B2713
for xx@acts.hu; Wed, 9 Sep 2009 12:01:09 +0200 (CEST)
MIME-Version: 1.0
From: Peugeot Fabian <info@peugeotfabian.hu>
To: xx@acts.hu
Subject: MeghÃvó
Az Ön vállalkozásának e-mail cÃme nyilvános vállalati e-mail cÃmeket tartalmazó adatbázisból került hÃrlevélküldÅ‘ rendszerünkbe. Amennyiben a késÅ‘bbiekben nem szeretne rendezvényeinkrÅ‘l, különleges ajánlatainkról tájékoztatást kapni, e-mail cÃme törlését bármikor, indoklás nélkül kérheti az alábbi e-mail cÃmen: info@peugeotfabian.hu.





September 9th, 2009 at 16:02:42
Én is kaptam.
Tettem róla.
peugeotfabian.hu
Currently listed on URIBL black
Listed: 2009-09-09 14:41:38 GMT
September 9th, 2009 at 16:30:43
Jól tetted.