Uncategorized

Wolf Gábor marketing commando spammer befejezi

Ma ezt a levelet kaptam Wolf Gábor spammertől:


Viszlát. Ez az UTOLSÓ email tõlünk. Kérlek olvasd el.

Értesítünk, hogy inaktivitás miatt leirattunk a Marketing Commando email listájáról. Ez végleges: nem lehet visszairatkozni, és ezzel az email címmel újra sem tudsz majd feliratkozni.
Több emailt nem fogsz kapni tőlünk. De gondolom nem is kérsz.

Köszönjük, hogy anno feliratkoztál és adtál egy esélyt!

Jó kedvet, bőséget –

üdv, Wolf Gábor és a Marketing Commando csapata

u.i: ha meggondoltad magad, akkor a Facebook oldalunkon még követhetsz. Ha nem, akkor viszlát és minden jót!

u.u.i: ha szerinted téves az infó, kérlek jelezd egy válasz email-ben.

A marketing commando spammerrel sajnos nem sikerült megértetnem a double opt-in jelentőségét. Mert ugyan köszönheti, hogy “anno felirakoztam”, csak hogy ez egyáltalán nem igaz. Vagy címlistát vett, vagy valaki egyszerűen beírta az én email címemet, amit a Wolf Commando kritikátlanul felvett a listájára. Akárhogy is, shame on you!

És ezek után csodálkozik, hogy nem volt aktivitás 🙂 Nagyon édi-bédi, hogy ad még egy esélyt, de nyilván nagyon valószínű, hogy meg fogom gondolni magam, és szeretnék még évekig kapni a szemetéből.

Külön lesújtó kritikát érdemel még az aktuális wolf spam terjesztő, a mailmasterplus.net, akiket szintén nem sikerült rávenni, hogy neveljék meg a farkast, meg a kommandójat. Bizonyára nekik ez a biznisz: spammelni. Szóval a mailmaster-nek is shame on you! Mindketten megérdemlitek a középsőujjas emoticon-t.