Botrány Fun

Aggressziv Erste bank ugynok

Ma felhivott egy noi hang az Erste Banktol, es – gondolom, hozni kell az aprilisi szamokat, ezert – meglehetosen aggressziven probalt ram sozni minden szemetet.

Kezdte azzal, hogy hasznalok-e kartyat? Hasznalok. Milyen gyakran? Kb. heti 2-3x biztos. Utazok repulovel? Nem. Mennyit utazok kulfoldre? Nem utazok kulfoldre. Itt egy kicsit szomoru lett a vonal tulso vege, mert a hitelkartya utani jovairasok kore igy masszivan lecsokkent. Mindegy, na de akarok-e hitelkartyat, es mar mondja is az elore betanult rizsat, hogy mekkora hitelkeret jar melle, bla-bla. Nem kell hitelkartya, kosz. De hogy miert nem haladok a digitalis korral. Hulye, manipulativ picsa vagy, b+.

Na jo, ha ennyire elzarkozom a hitelkartyatol, akkor ugorjunk. Van itt egy szabad felhasznalasu hitel potom havi nekerdezdmennyiert, felujitasra a legjobb. Koszonom, nem akarok hitelt. (Ugyanis az ados a hitelezo szolgajava lesz, ahogy azt egy okos ember megirta jo regen). Itt egy kicsit megertobb lett, mert allitasa szerint o is megegette magat a devizahitelek koraban.

OK, van meg valami. Gondolkoztam mar valami nyugdijkiegeszitesen? Hatttooo, neha eszembe jut a topic. Hat, milyen jo, hogy itt vagyunk, mert van itt ez a fasza kis nyugdijpenztar szolgaltatas. Kollegam majd kuldi emailben az ajanlatot, stb.

Kiscsavo el is kuldte. A tavalyi hozamok mindharom portfolio eseten minuszban voltak. Biztato. Azutan meg foleg, hogy allambacsi milyen faszan elraboltaallamositotta a magannyugdij penztarak, ill. -tagok vagyonat. OK, ez onkentes penztar, nem manyup, de ami ebben az orszagban van, az nincs biztonsagban a fideszbunozoktol.

Szoval meg is irtam kedvenc bankomnak, h0va dugjak az ajanlatukat. Kivancsi vagyok, megelegszik-e ezzel, vagy elkezd eroskodni.