Uncategorized

qdb.hu

Valahol láttam egy hivatkozást a http://qdb.hu/-ra, ahol különféle IRC csatornákról szedett (és vedett) idézetek, mondhatni aranyköpések szerepelnek. A top100-ból válogattam pár szösszenetet.


[ashnur] ezzel volt tegnap vicc. a kutya valoban az ember legjobb baratja. ha nem hiszed vegezd el a kovetkezo kiserletet. zard be a feleseged/baratnod es a kutyadat egy orara a csomagtartoba. melyikuk fog orulni neked amikor kiengeded?


[mRdEExTer] hi
[mRdEExTer] valaki tudna nekem segiteni shell programozasban?
[badur] kérdés?
[mRdEExTer] Írj scriptet, ami paraméterként kap pontosan kettő könyvtárnevet s azok tartalmát rekurzívan összehasonlítja (elegendő a fájlnevek egyezőségét vizsgálni). Készít egy eredmény fájlt, mely tartalmazza, hogy mennyi darab fájl azonos, melyik fájlok szerepelnek kizárólag az egyik ill. a másik könyvtárban. Különbözőnek számít az, ha ugyanolyan nevű fájl különböző alkönyvtárakban szerepel!
[egeresz] ismeros
[mRdEExTer] igazabol csak egy kis lokes kene az elindulashoz
[grg-] aha man bash
[egeresz] mintha progkorny lenne
[egeresz] es mintha en tartanam
[badur] asszem ez elegendő lökés :)


[ obalix ] négyeshatoson jövök haza suliból (combino -n), és egy hülyegyerek mindig visszafogta a megállókban az ajtót, így a többi se csukódott be...aztán elengedte, mentünk tovább
[ obalix ] kb a negyedik megálló után megszólal a mikrofonba a villamosvezető
[ obalix ] "A lélekzeted tartsd vissza ne az ajtót!"
[ obalix ] gyerek leszállt egyből, mi meg szakadtunk a röhögéstől :)